“Claws staat bekend als een zeer bekwaam juridisch bureau en was daarmee de juiste partij om ons te helpen met het opstellen van goede gebruikersvoorwaarden voor de duizenden mensen die dagelijks onze site bezoeken.”

Buurtlink.nl


CLAWS BV

Bezoekadres:
Keizersgracht 321
1016 EE Amsterdam

Postadres:
Postbus 10656
1001 ER Amsterdam

KvK 52695859

The Netherlands
+31 (0)20 220 21 44
office@clawslegal.nl

Charlotte Schilt, LL. M

Juridische achtergrond

Na het behalen van haar Rechtenbul (2009) aan de Rijksuniversiteit Groningen, ging Charlotte aan de slag bij een juridische IT-start up in Amsterdam. Na anderhalf jaar werd ze mede-eigenaar waardoor ze ruim ervaring heeft opgedaan in ondernemerschap en het aangaan van verschillende soorten samenwerkingen. Naast het opzetten van de juridische dienstverleningstak van dit bedrijf, heeft ze ruim 250 cliënten aangetrokken en begeleid in juridisch inhoudelijke zaken met als focusgebieden ondernemingsrecht, arbeidsrecht en contractenrecht. In 2012 heeft Charlotte het nieuwe boutique kantoor Claws geopend.

Internationaal actief

Haar interesse in de internationale rechtspraktijk deed zij op tijdens haar werkzaamheden voor onder meer het Europees Parlement in Brussel en de Nederlandse Ambassade in Chili. Ook met Claws gaat zij regelmatig juridisch over de grens door te werken voor internationale bedrijven en buitenlandse bedrijven te helpen bij hun vestiging in Nederland.

Overige activiteiten

Naast haar activiteiten voor Claws begeleidt Charlotte vele Rechten studenten in de laatste fase van hun studie, bij het schrijven van hun juridische scriptie. Ook is zij lid van de Raad van Advies van de Stichting Socrates International Honours Society (website), een stichting die excellentie in het voortgezet en hoger onderwijs stimuleert en een landelijk platform vormt voor jonge studenten die een bijzondere prestatie in het hoger of voortgezet onderwijs neer hebben gezet.

 

Sophie Yocarini, LL. M

Sophie behaalde in 2014 haar Rechtenbul met als afstudeerrichting civiel recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Alvorens deze studie volgde zij twee jaar een dansopleiding op academisch niveau aan ArtEZ Hoge School voor de Kunsten. Door deze verrassende combinatie van studies ontwikkelde Sophie een groot doorzettingsvermogen en naast haar passie voor dans, tevens een enthousiasme voor het recht. Dit enthousiasme werd vergroot door haar vrijwilligerswerk bij Stichting Rechtswinkel Cuijk tijdens haar studie en haar werkzaamheden als juridisch adviseur bij Stichting NuRecht na haar studie, waar zij met veel plezier bijstand verleende op uiteenlopende rechtsgebieden. Door deze ervaring is Sophie gedreven juridische expertise toegankelijk te maken voor een breed publiek. Sinds maart 2015 is Sophie werkzaam bij Claws en ondersteunt zij Charlotte bij alle dagelijkse werkzaamheden.

Meer weten of Charlotte en haar team ontmoeten? Bel 020 220 2144 of stuur haar een mailtje op charlotte@clawslegal.nl

CLAWS BV

Bezoekadres:
Keizersgracht 321
1016 EE Amsterdam

Postadres:
Postbus 10656
1001 ER Amsterdam

KvK 52695859

The Netherlands
+31 (0)20 220 21 44
office@clawslegal.nl

Meer weten over hoe wij werken en waarom?

De filosofie van Claws